Laatste Nieuws

Flanders Knowledge Area

Flanders Knowledge Area ondersteunt, via diverse projecten, de internationalisering van het Vlaams hoger onderwijs.

Flanders Knowledge Area op EAIE (19/08/2013)

Van 10 tot 13 september 2013 neemt Flanders Knowledge Area / Study in Flanders, samen met vertegenwoordigers van de Vlaamse hogeronderwijsinstellingen, deel aan de netwerkbeurs van EAIE, European Association for International Education. De beurs heeft plaats in Istanbul en heeft als thema Weaving the Future of Global Partnerships. Op donderdag 12 september wordt op beursstand 185 van Study in Flanders een Meet & Greet georganiseerd door de deelnemende instellingen.

Forum over Alumni Relations (09/07/2013)

Op 25 juni 2013 organiseerde Flanders Knowledge Area i.s.m. Fulbright een seminarie over Alumni Relations. Het seminarie vond plaats in een gebouw van de ambassade van de Verenigde Staten, en er waren 60 deelnemers van hogeronderwijsinstellingen aanwezig.

Alumni Relations experts gaven er presentaties over de basisprincipes van Alumini Relations, hoe alumni te engageren, data te beheren en succes te meten. In parallelsessies werd besproken wat er binnen de Vlaamse hogeronderwijsinstellingen reeds gebeurt rond alumniwerking, en welke de mogelijkheden zijn voor de toekomst.

Programma en presentaties vindt u via volgende link: http://www.flandersknowledgearea.be/nl/fora/10-over-alumni-relations/.

Forum # 11 - save the date (09/07/2013)

In samenwerking met de leden van het Forum ADINSA organiseert Flanders Knowledge Area vzw een derde forum rond internationale competenties in het curriculum. Het forum is bedoeld voor beleidsmakers, opleidingscoördinatoren, curriculumverantwoordelijken en medewerkers van de dienst Kwaliteitszorg. Het forum gaat door op dinsdag 7 november  2013 van 9u30 tot 16u in het Consciencegebouw te Brussel. Uitnodigingen worden verstuurd in september.

Informatie over vorige fora vindt u op de website van Flanders Knowledge Area via de link: http://www.flandersknowledgearea.be/nl/fora/.

Forum # 11 - save the date: correctie (09/07/2013)

In samenwerking met de leden van het Forum ADINSA organiseert Flanders Knowledge Area vzw een derde forum rond internationale competenties in het curriculum. Het forum is bedoeld voor beleidsmakers, opleidingscoördinatoren, curriculumverantwoordelijken en medewerkers van de dienst Kwaliteitszorg. Het forum gaat door op donderdag 7 november  2013 van 9u30 tot 16u in het Consciencegebouw te Brussel. Uitnodigingen worden verstuurd in september.

Informatie over vorige fora vindt u op de website van Flanders Knowledge Area via de link: http://www.flandersknowledgearea.be/nl/fora/.

Flanders Knowledge Area: nieuwe pagina op Twitter (01/07/2013)

De naam van Flamenco vzw werd gewijzigd. Het Vlaams agentschap voor internationale mobiliteit en samenwerking in het hoger onderwijs heet voortaan: Flanders Knowledge Area vzw. Er werd een nieuwe pagina aangemaakt op Twitter. De Flamenco-pagina kon worden overschreven met de nieuwe referenties en met de nieuwe grafiek van onze huisstijl. Onze volgers dienen zich niet opnieuw aan te melden en zullen de tweets blijven ontvangen.  Nieuwe volgers vinden onze pagina op: https://twitter.com/FlandersKnowled.

 
NL   EN
Flanders Knowledge Area

Flanders Knowledge Area

www.flandersknowledgearea.be

Study in Flanders

Study in Flanders

www.studyinflanders.be

Research in Flanders

Research in Flanders

www.researchinflanders.be

Studeer in het Buitenland

Studeer in het Buitenland

www.studeerinhetbuitenland.be

Handboek Internationalisering

Handboek Internationalisering

www.handboek-internationalisering.be

Studies and Statistics

Studies and Statistics

www.flandersknowledgearea.be / nl / projecten / studies-and-statistics

Forum

Forum

www.flandersknowledgearea.be / nl / fora

Blog

Blog

www.flandersknowledgearea.be / nl / blog

Reconfirm

Reconfirm

www.reconfirm.be

De projecten van Flanders Knowledge Area