Handboek Internationalisering: nieuwe website (23/06/2013)

De website van het Handboek Internationalisering werd vernieuwd. Om de leesbaarheid van het boek te verhogen werden enkele technische tools toegevoegd, zoals de weergave van de inhoudsopgave in de rechter kolom van de webpagina’s. De geactualiseerde inhoud van het boek zal in het najaar 2013 worden gepubliceerd.

www.handboek-internationalisering.be

Studeer in het Buitenland: nieuwe website (23/06/2013)

De website Studeer in het Buitenland werd vernieuwd. Naast het handboek is op de website ook informatie opgenomen over stages en beurzen. Studenten delen hun buitenlandervaring op de pagina: ervaringen.

www.studeerinhetbuitenland.be

Study in Flanders: nieuwe website (19/06/2013)

De vernieuwde website van Study in Flanders is online geplaatst. Het ontwerp werd gemaakt door studenten van de Media Art Design Faculty, PHL – KHLim. Vier studenten ontwierpen het project Fill the Gap in your Culture en waren de winnaars van de door Flanders Knowledge Area uitgeschreven wedstrijd voor het ontwikkelen van een marketing- en brandingcampagne.

Kleurvarianten van het motief van de skyline zullen worden toegepast op de andere websites van Flanders Knowledge Area. 

www.studyinflanders.be

Study in Flanders: App (19/06/2013)

De Apps van Study in Flanders zijn beschikbaar in de formaten Android en IOS en kunnen worden gedownload via de App-stores. De rechtstreekse linken naar de downloadpagina in de stores kunnen worden aangeklikt op de website van Study in Flanders. Via de Apps kan informatie over de hogeronderwijsinstellingen en de studieprogramma’s worden geraadpleegd.

Deze ontwikkelingen werden gerealiseerd door een student van hogeschool Thomas More tijdens een stage bij de firma Deltacommunications.

www.studyinflanders.be

Study in Flanders op Nafsa 2013 (11/06/2013)

Van 26 tot 31 mei 2013 nam Flanders Knowledge Area / Study in Flanders deel aan de NAFSA-conferentie en netwerkbeurs in St. Louis, Missouri. Het thema van de conferentie was: Ideals and Impact in International Education.

Volgende instellingen waren dit jaar vertegenwoordigd op NAFSA: Arteveldehogeschool, Hogeschool – Universiteit Brussel, Hogeschool West-Vlaanderen, Karel de Grote-Hogeschool, Katholieke Hogeschool Limburg, KU Leuven, Universiteit Antwerpen en Universiteit Gent.

Op woensdag 29 mei 2013 organiseerde Flanders Knowledge Area samen met Fulbright en Wallonie-Bruxelles Campus voor 80 partners van de Belgische hogeronderwijsinstellingen een Belgian Higher Education Networking Reception  in The St. Louis Club, Clayton. Voormalig Amerikaans ambassadeur in België, Sam Fox, was gastheer van dit event waar meer 100 NAFSA-deelnemers aanwezig waren.

 
NL   EN
Flanders Knowledge Area

Flanders Knowledge Area

www.flandersknowledgearea.be

Study in Flanders

Study in Flanders

www.studyinflanders.be

Research in Flanders

Research in Flanders

www.researchinflanders.be

Studeer in het Buitenland

Studeer in het Buitenland

www.studeerinhetbuitenland.be

Handboek Internationalisering

Handboek Internationalisering

www.handboek-internationalisering.be

Studies and Statistics

Studies and Statistics

www.flandersknowledgearea.be / nl / projecten / studies-and-statistics

Forum

Forum

www.flandersknowledgearea.be / nl / fora

Blog

Blog

www.flandersknowledgearea.be / nl / blog

Reconfirm

Reconfirm

www.reconfirm.be

De projecten van Flanders Knowledge Area